علی رضا حسینی (MA)
علیرضا حسنی دورهء ماستری خویش را در رشته مدیریت منازعات بین فرهنگی از دانشگاه علمی کاربردی الیس سالومون برلین بین سالهای 2019 الی 2021 به دست آورده است. او دارای دو لیسانس یکی در رشته حقوق و علوم سیاسی از دانشگاه کابل (2016-2013) و دیگری در رشته علوم سیاسی و مدیریت عامه از دانشگاه آمریکایی افغانستان (2014-2018) است.
حسینی در سال 2016 در دیپارتمنت پالیسی و تحقیق دفتر بنیاد آسیا در افغانستان به حیث کار آموز کار کرده است. او از 2017 تا 2018 به عنوان دستیار کارشناس سازمان ملل در دفتر ریاست جمهوری افغانستان کار کرد. حسینی با صندوق وجهی دختران افغانستان به عنوان معاون این صندوق در افغانستان نیز کارکرده است. این صندوق یک سازمان غیر انتفاعی است که توسط مردم آمریکا حمایت میگردد و از دختران افغانستان برای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی در خارج از کشور حمایت میکند. در طول دوران کار حرفهای خود، علی رضا حسینی همیشه در انجام تحقیقات مشارکت داشته است.
موضوع: استفاده از شبکههای اجتماعی در میان طالبان و دیاسپورای افغانستان
رسانههای اجتماعی با سرعت خیلی زیاد در حال تبدیل شدن به یک بخش جدایی ناپذیر از جوامع انسانی هستند. رسانههای اجتماعی نه تنها به افراد اجازه تعامل با همدیگر را از نقاط مختلف جهان می دهند، بلکه به همه اجازه می دهند صدای خود را به همه برسانند و از جامعه خود دفاع کند و تغییرات مثبتی به وجود آورد. اخبار جعلی، اطلاعات نادرست، گروه های تروریستی و دستکاری اطلاعات از جمله متغیرهای اصلی هستند که پلتفرم های رسانههای اجتماعی را به ابزاری برای تشدید درگیری تبدیل کرده اند. با وجود تازهگی این حوزه در تحقیقات، صدها مقاله دانشگاهی جنبه های تحول ناشی از رسانههای اجتماعی در افغانستان را مطالعه کرده اند. ولی تا هنوز هم هیچ مطالعه جامعی که چگونگی تغییر جامعه افغانستان توسط رسانه های اجتماعی در دهه گذشته را ارائه دهد، وجود ندارد.
همچنین هیچ دیتابس یا آرشیف برای کسانی که می خواهند درباره اکوسیستم افغانستان در رسانه های اجتماعی تحقیق کنند، وجود ندارد. پروژه او شامل سه بخش هست. اول رویدادهای مهم رسانه های اجتماعی و فعالیت هایی که در افغانستان رخ داده است را ثبت خواهد کرد. این دیتابس می تواند در چندین سکتور تحقیقات مورد استفاده قرار گیرد و به منبع قابل اطمینانی برای تحقیقات آینده در مورد رسانه های اجتماعی در افغانستان تبدیل شود. بخش دوم عبارت از تهیه گزارش های ماهانه، فصلی و سالانه براساس دیتاهای جمع آوری شده برای استفاده عمومی است. آخرین بخش عبارت از انجام تحقیقات کیفی و کمی در مورد نقش رسانههای اجتماعی در تحول جامعه افغانستان در دهه گذشته است.